Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Easy-Medium] IngramMT2.pl

XAlladinX

Zagrasz na Ingram?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Ingram?

• Tak.
      34
    • Nie.
      12
  2. 2. Skille odrazu na P czy jak w Prezce?

• Odrazu P.
      40
    • Jak w Prezce.
      6
  3. 3. 6 Skill?

• Tak.
      12
    • Nie.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17 Lutego dodajesz posta że szukasz Teamu.  a teraz start. ?

Witam, poszukuję Teamu do stworzenia fajnego serwera typu Hard/Medium .

Technik [0/2]

- Osoba która zajmuję się Edycją Plików serwera, Wgrywanie Questów, Updaty na serwerze + ogarnięcie bugów.

Quester [0/1]

- Osoba która potrafi napisać jakieś fajne Questy.

Grafik [o/1]

- Osoba która zrobi grafikę dla serwera oraz do prezentacji serwera.

Po resztę info zapraszam na PW lub GG; 49466393

Ja będę zajmował się całym serwerem oraz Clientem serwera.

No nic pozdrawiam  i powodzenia przy starcie .

54010287442563618639.png

Opublikowano

17 Lutego dodajesz posta że szukasz Teamu.  a teraz start. ?

Witam, poszukuję Teamu do stworzenia fajnego serwera typu Hard/Medium .

Technik [0/2]

- Osoba która zajmuję się Edycją Plików serwera, Wgrywanie Questów, Updaty na serwerze + ogarnięcie bugów.

Quester [0/1]

- Osoba która potrafi napisać jakieś fajne Questy.

Grafik [o/1]

- Osoba która zrobi grafikę dla serwera oraz do prezentacji serwera.

Po resztę info zapraszam na PW lub GG; 49466393

Ja będę zajmował się całym serwerem oraz Clientem serwera.

No nic pozdrawiam  i powodzenia przy starcie .

Tak gdyż tutaj pomagam jako ClientMaster koledze głównemu HA, i w ten czas tworzę własny projekt. ;)

Opublikowano

Jak zdobywa się pety ?

co daje ta dziwna tarcz :D ?

co dają te epickie kolce robione z ametystowych kolczyków ?

kiedy jest start serwera ?

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie polecam, administracja to totalni idioci, chcą startować w piątek, pliki ethany (10% edytowane), idioci w teamie którzy nic nie potrafią = syf serwer!:)

Opublikowano

Tak gdyż tutaj pomagam jako ClientMaster koledze głównemu HA, i w ten czas tworzę własny projekt. ;)

Tak, gdyż nie posiadasz jakichkolwiek plików ani dedyka a wiesz czego jeszcze nie posiadasz? jakiejkolwiek wiedzy na temat serwerów metin2 a Ty wciskasz kity że jesteś clientmasterem? 

Prezka skopiowana gdyż tylko tyle potrafisz

Pozdrawiam oraz zgłaszam post do moderatora mam nadzieję że wyrzuci go do kosza ;)

Opublikowano

No to opowiem wam o głównym adminku (dawidku)

A więc tak na poprzedniej wersji byłem graczem na początku ale rozjebałem mu serwer komendami których nie poblokował postanowiłem mu pomóc itp...

Więc zrobiłem mu stronke forum clienta a pliki ethany dałem i miałem mu przerobic je tzn questy zbroje bronie itp prawie all...

Wyszło tak :

Nie bylo mnie jakieś 4 dni (spalilem komputer)

po powrocie dowiedzialem sie ze dawidek (admin) wyjebal mnie z team'u a stronke jak i forum (licencje)

zajebał tak więc odradzam wam gry tutaj ze względu na admina jebanego złodzieja.

Co do stronki grafika była od kurlza ale kodowanie i skrypty moje.

PS. Jak byłem w teamie umowa była taka on dostaje 50% is i ja 50% gdy się dorobimy offamy serwer i stawiamy nowy pod nową nazwą.

Możliwe że ten nawet nie ruszy a jak już to pod inna nazwą skapniecie się po stronce bo to grafika od kurlza ta co na alien2 tylko zmieniony uklad bo inny kod (moj jak juz pisalem wyzej)

Mozecie mnie hejtowac i traktowac to jak chcecie ja wam tylko opowiedzialem troszke o serwie i tej kurwie dawidkowi.

Ps. nie każę wam wierzyć lecz ostrzegam tylko.

za błędy sry ale szybko pisze i nie mam czasu na sprawdzanie all.

Dla modka : nie traktuj tego jako spam, ja tylko ostrzeglem graczy zeby sie w to gowno nie ładowali i wyrazilem swoja opinie na temat admina tego jebanego złodzieja.

Tak już na koniec ten pro technik dawidek offa serwer komenda shutdown -r now w grze i dziwił się że graczą znikało eq :)

Opublikowano

ten człowiek powinien dostać zakaz na publikacje swojego serwera bo to śmiech na sali co on robi :D

5 razy robi temat że powstaje serwer a tu "gunwo" wszystko to samo ,  nie wiem jak od strony technicznej ale pewnie też szajs 

;)

Opublikowano

ten człowiek powinien dostać zakaz na publikacje swojego serwera bo to śmiech na sali co on robi :D

5 razy robi temat że powstaje serwer a tu "gunwo" wszystko to samo ,  nie wiem jak od strony technicznej ale pewnie też szajs 

;)

Już ci mówię 0 zabezpieczeń jedynie ipfw którego nie potrafi włączać i musiałem mu na to komende podawać hehe ;D

A co do plików nie potrafi podmienic nawet zbroi, wgrać questa no poprostu on nie potrafi nic, jedynie kraść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...